Με το μυαλό (μόνο) στον Πανηλειακό η Α.Ε. Μυκόνου

Με το μυαλό (μόνο) στον Πανηλειακό η Α.Ε. Μυκόνου

Νέα Επίδαυρο ανήκει στο παρελθόν και το μόνο που σκέφτονται τεχνική ηγεσία και παίκτες της Α.Ε. Μυκόνου είναι το ματς που βρίσκεται μπροστά και είναι αυτό με τον Πανηλειακό! Μπορεί η ΑΕΜ να γνώρισε την ήττα μετά από 11 αγωνιστικές, από τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ο οποίος έχει εξελιχθεί στον κακό δαίμονα της ομάδας αφού τόσο πέρυσι όσο και φέτος δεν έχει καταφέρει να τον κερδίσει, όμως η ψυχολογία όλων παραμένει θετική αφού υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα θα επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανηλειακό ξεκίνησε ήδη με όλους τους παίκτες, εκτός του τραυματία Αγγέλη, να δίνουν το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης. Το ευχάριστο είναι ότι κανονικά έβγαλαν το πρόγραμμα και ο Σπυρόπουλος με τον Κέμπε που δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή στη Νέα Επίδαυρο.

Ο αρχηγός της ΑΕΜ ξεπέρασε την ίωση που το ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα, ενώ και ο Σενεγαλέζος έδειξε ότι είναι πλέον απολύτως καλά, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με την Ρόδο.

Το ματς της Κυριακής θα είναι πρωινό καθώς θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. με διαιτητή τον Κωνσταντίνο Δημέρα και βοηθούς τους Μιχάλη Βαμβακά και Αποστόλη Καλοπίση.