Με 16 αθλητές ο Α.Ο Μυκόνου στο Σ.Ε.Φ.

Με 16 αθλητές ο Α.Ο Μυκόνου στο Σ.Ε.Φ.

«Εκστρατεία» στο Σ.Ε.Φ. ετοιμάζει ο στίβος του ΑΟΜυκόνου αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς 16 αθλητές του θα πάρουν μέρος στις ημερίδες.

Συγκεκριμένα το Σάββατο στην ημερίδα Αντρών – Γυναικών η Έμμυ Ιωακειμίδου θα αγωνιστεί στο μήκος, στο ύψος και στα εμπόδια ενώ η Μαίρη Παντερμαλή, καθώς προέρχεται από μια ελαφρά θλάση θα αγωνιστεί μόνο στη σφαιροβολία.

Μαζί τους ο σπρίντερ μας, ο Μωχάμεντ Αμπντουλ ο οποίος λόγω σύσπασης στη μέση δεν αγωνίστηκε στην τελευταία ημερίδα, θα πάρει μέρος στα 60 μέτρα και στα 200. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν θα αργήσει το χρονόμετρο να γράψει κάτω από 7.00 στα 60 μέτρα και κοντά στα 22.00 στα διακόσια.

Την επόμενη ημέρα, στην ημερίδα των Παμπαίδων και των Παγκορασίδων θα αγωνιστούν δεκατρεις αθλητές μας.

Η Μαρία Νάζου θα αγωνιστεί στα 60 μέτρα και έχει ως στόχο την κατάρριψη του ρεκόρ συλλόγου στον κλειστός στίβο που ανήκει από το 2010 στην Λώρα Λάμπρου.

Στο ίδιο αγώνισμα θα πάρει μέρος η Σοφιλένα Πελτετζή η οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετό διάστημα από έναν τραυματισμό και επανέρχεται σιγά σιγά.

Επίσης, στα 60 μέτρα θα αγωνιστεί η Ευγενία Χανιώτη στην πρώτη της παρουσία στο κλειστό του ΣΕΦ,

Στα 1000 μέτρα των παγκορασίδων ο ΑΟΜυκόνου θα έχει διπλή παρουσία με τις Κατερίνα Χανιώτη και τη «μικρή» της παρέας Νικολέτα Κουσαθανά. Διπλή παρουσία θα έχει ο σύλλογος και στα 1.000 μέτρα των παμπαίδων.  Ο Μιχάλης Καραγιάννης και ο Μανώλης Κωνσταντάρας θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός στο δυσκολότερο αγώνισμα του κλειστού όπου οι διαγκωνισμοί και τα σπρωξίματα είναι σε ημερήσια διάταξη.

Στο μήκος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της η Κατερίνα Βλασσοπούλου. Η επίδοση της θα είναι σίγουρα νέο ρεκόρ συλλόγου κλειστού στίβου στις παγκορασίδες καθώς καμία άλλη αθλήτρια δεν έχει ξανααγωνιστεί στο κλειστό, στο άλμα σε μήκος.

Στην σφαιροβολία θα πάρει μέρος η σαφώς βελτιωμένη Μαρίνα Ζουγανέλη η οποία στοχεύει  το καλοκαίρι σε βολές κοντά στα δέκα μέτρα. Μαζί της, στους παμπαίδες Α΄ θα αγωνιστεί ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο, ο πανύψηλος 14χρονος αθλητής μας που πλησιάζει πλέον το 1.90.

Σε δύο αγωνίσματα θα πάρουν μέρος ο Λευτέρης Μάτζαρης και ο Κριστιάν Ντούλα. Ο Λευτέρης θα αγωνιστεί στα 300 μέτρα και στο μήκος, ενώ ο Κρίστιαν στα 60 μέτρα και στα 300. Και οι δύο αναμένεται το καλοκαίρι να είναι οι στυλοβάτες μιας πολλά υποσχόμενης ομάδας στη σκυταλοδρομία 4 Χ 300.

Τέλος ο Νίκος Λυκούρης δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αγωνιστεί στα 300 ή στα 1.000 μέτρα.