Νίκη μέσα στην Άνδρο για την Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου

Νίκη μέσα στην Άνδρο για την Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου

Επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στη Σύρο, για την Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου που πέρασε με 1-3 από την Άνδρο κόντρα στον Ανδριακό.

Οι παίκτες του Γιάννη Καρατζά παροσιάστηκαν σοβαροί σε όλο το παιχνίδι και έφτασαν απόλυτα δίκαια στους τρεις βαθμούς, φτάνοντας συνολικά τους 15. Η ΑΕΜ ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε 0-1 στο 16′ με τον Λευτέρη Δακτυλίδη. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ΑΕΜ μπήκε και πάλι δυνατά και με τον Παχατουρίδη που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έκανε το 0-2 στο 55′. Λίγο αργότερα ο Ανδριακός μείωσε σε 1-2 με τον Σκανδάλη.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Βετσάι στο 72′. Τώρα η Κ16 υποδέχεται στον Κόρφο την Πέμπτη 2 Μαρτίου τον Άγιαξ Σύρου σε ένα πολύ κρίσιμο ματς σε ό,τι αφορά τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Μουστάκας, Καλαδάμης, Αράπι Α., Ρέγκλης, Τουρχάνι, Ρούτσι, Σκανδάλης, Λόζα, Τσέλα, Αράπι Ρ., Μωράκης.

Αναπληρωματικοί ήταν οι: Καλυδάς, Πασαλάρι, Σβουρένος, Μπρεσάμ, Δήμα

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Καρατζάς): Σεράνι, Χαλίλι, Ντρέου, Μιχάσι, Κουτρούτσος, Βετσάι, Κοτσέλης, Χανιώτης, Δακτυλίδης, Μπάλα, Παχατουρίδης

Αναπληρωματικοί ήταν οι: Ματάι, Γιαννόπουλος, Μούσα, Πολύζος, Τζώρτζης, Τάνκα, Μπαϊράμι, Κουκάς, Γκιελάι