Οι «Καρχαρίες» του Σκόρδου νίκησαν τον ΑΟ Ερμούπολης

Οι «Καρχαρίες» του Σκόρδου νίκησαν τον ΑΟ Ερμούπολης

Με πρωτεργάτη τον Γιάννης Σαχά (23π.), ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να πάρει το πρώτο ροζ φύλο αγώνα απέναντι στον Α.Ο. Ερμούπολης του οποίου επικράτησε με 52-39 και έβαλε τις πρώτες βάσεις για τη πρόκριση στο Final 4.

Η ομάδα του Γιώργου Σκόρδου μπήκε δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο κάνοντας στα πρώτα τέσσερα λεπτά το 9-0, όμως η ομάδα οι Συριανοί ισορρόπησαν το ματς ισοφαρίζοντας σε 9-9 όμως το δεκάλεπτο έληξε υπέρ του Α.Ο. Μυκόνου με 13-9.
Από εκεί και μετά σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ο Α.Ο. Μυκόνου έλεγξε το ρυθμό του αγώνα και στα τέσσερα δεκάλεπτα χωρίς να χάσει το προβάδισμα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Σαχάς με 23 πόντους, ο οποίος αξίζει να αναφέρουμε πως παρά το ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς, στη συνέχεια έσφιξε τα δόντια και συνέχισε, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.
Δεκάλεπτα:13-9, 27-16, 38-29, 52-39
Συνθέσεις
Α.Ο. Μυκόνου (Σκόρδος Γιώργος): Σαχάς Ι. 23, Κέφης 2, Μπάλλας 8, Παύλος 8, Κονταρίνης 4 Σαχάς Γ. 3, Γκαραγκούνης 4, Κολιούλης, Μπομπάι, Υφαντίδης, Σαμάνογλου, Κουτσούκος
Α.Ο. Ερμούπολης (Μαύρος Ανδρέας): Τσιώλης 5, Πατάπης 6, Πολίτης, Γαβιώτης 5, Γούτσικας 2, Καραμολέγκος 3, Σαβρακίδης, Κουκουβές, Στέλας 1, Αλιφραγκής Θ. 5, Αλιφραγκής Δ. 12, Γάδ