Ο Δήμος Μυκόνου υποδέχτηκε τον Πρωταθλητή Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ

Ο Δήμος Μυκόνου υποδέχτηκε τον Πρωταθλητή Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ

Τον πολυνίκη Έλληνα Πρωταθλητή στο βάδην και αθλητή του Α.Ο. Μυκόνου Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στο Δημαρχείο Μυκόνου…..

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, συνεχάρη τον Πρωταθλητή μας για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, του ευχήθηκε ακόμα περισσότερες επιτυχίες και του τόνισε, ότι βρίσκεται δίπλα του και πως θα τον υποστηρίξει σε ότι χρειάζεται.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο Έλληνας πρωταθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο πήρε την 20η θέση στον τελικό των 20χλμ του βάδην και την 28η θέση στο μαραθώνιο του βάδην (50 χλμ.), σε δύσκολες συνθήκες αγώνα με αρκετή ζέστη και υγρασία και μας έκανε όλους υπερήφανους.

Επίσης, έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς και σε αρκετά Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ είναι κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 5 χλμ. Κλειστού στίβου, στα 20χλμ και 50 χλμ ανοικτού στίβου.

Ο Πανελληνιονίκης του βάδην και αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την στήριξη του στα αθλητικά σωματεία του νησιού και την προώθηση του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας στο νησί.

Πηγή: Mykonos Ticker