Παραλίγο την πρόκριση οι παίδες

Παραλίγο την πρόκριση οι παίδες

Στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 28/3 η ομάδα παίδων του Α.Ο. Μυκόνου ήθελε μόνο τη νίκη για να περάσει στη θέση της πολύ καλής ομάδας Σύρος 2002 στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος παίδων.
Στο 26’ ο Φώσκολος άνοιξε το σκορ για τη Σύρος 2002, για να ισοφαρίσει στο 29’ ο ΑΟ Μυκόνου. Με την λήξη του 1ου ημιχρόνου ο Δριμάλας έκανε το 2-1. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Δακτυλίδης έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Το σκορ αδικεί την ομάδα μας, που έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και άξιζε τη νίκη. Αυτός ο αποκλεισμός δεν πρέπει να απογοητεύει τα παιδιά, γιατί έφυγαν με ψηλά το κεφάλι, αποδεικνύοντας πόσο καλή ομάδα είναι απέναντι στην ομολογουμένως καλύτερη ομάδα του ομίλου. Το μέλλον του ανήκει

Διαιτητές ήταν οι: Αγγέλου, Βαρθαλίτης και Τσιριγώτης.

Συνθέσεις

Σύρος 2002 (Κάμπαξης): Μαρουδιάς, Λεκάι Κ., Βλαχόπουλος, Κωνσταντινίδης, Συργιαννης (79’ Σταυριανουδάκης), Φρέρης (79’ Κουβέλης), Σιγάλας (54’ Ανδρεαδάκης), Λεκάι Β., Δριμαλας, Κασσανδρινός (56’ Μαρουδιάς), Φώσκολος Α. (47’ Μπουφι).

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Ψυλλιας, Καφεντζής, Πάπα, Τσάνη, Κανιουρας, Σιώτος, Καλογερας (56’ Γεωργακης), Δαρας, Μπομπάι, Δακτυλίδης, Ξυδάκης (61’ Καραγιαννόπουλος).

 src=

 src=

 src=

 src=

 src=