Πρώτος και μόνος…!

Πρώτος και μόνος…!

Ο Α.Ο. Μυκόνου είναι ο μεγάλος νικητής στο Μυκονιάτικο ντέρμπι, με εκτέλεση πέναλτι του Αργυρίου στο 81′, πλέον ο Α.Ο. Μυκόνου οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο με 17 βαθμούς, ενώ η Άνω Μερά θα παραμείνει στη Τρίτη θέση με 11 βαθμούς.

H ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε πρώτος στο παιχνίδι με τον Κλέιντι να σουτάρει από τα δεξιά στο 17΄όμως ο Τζάβρας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 24’ πάλι από τα δεξιά ο Μύρτινας θα κάνει τη σέντρα, ο Μπάμπακαρ θα πιάσει τη κεφαλιά όμως θα στείλει τη μπάλα άουτ.

Ο Α.Ο. Μυκόνου θα φτάσει πάλι κοντά στο γκολ με τον Μωησίδη να παίρνει τη μπάλα στο χώρου κέντρο και με ατομική προσπάθεια θα βρεθεί μόνος απέναντι στον Τζάβρα όμως ο τελευταίος θα μπλοκάρει τη μπάλα πριν σουτάρει ο επιθετικός του Α.Ο. Μυκόνου.

Και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας θα ξεκινήσει πιέζοντας και στο 51 θα κάνει σουτ ο Μύρτινας όμως για μια ακόμα φορά θα μπλοκάρει ο πολύ καλός, για ένα ακόμα ματς, Τζάβρας.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αργυρόπουλος θα βγάλει με πάσα του τον Ντένιζ τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Άνω Μεράς όμως θα στείλει τη μπάλα. Η Άνω Μερά θα απειλήσει στο 72΄με σουτ του Δήμα έξω από τη μεγάλη περιοχή το οποίο πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαββόπουλου.

Ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από εκτέλεση πέναλτι του Αργυρίου στο 81΄. Η Άνω Μερά πίεσε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού χωρί όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κολυμπίρης ενώ βοηθοί οι κ.κ. Αρμακόλας και Καλογεράς

Συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μερά (Συριανός): Τζάβρας, Ανδρικόπουλος, Κουτσούκος (90΄ Ασημομύτης Α.), Τσελάι, Κεραμιδάς, Έγκλη, Ρράπαϊ (58΄Μπουσάι), Μπουμπούρης, Τουρέ, Γιόγιος, Δήμα Μ. (76΄Ασημόμυτης Ν.),

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια, Ξένος, Αργυρίου, Καρατζάς, Αργυρόπουλος, Μπαλλής, Μπαμπακάρ (74΄ Τόμπρο), Μωησίδης (58΄ Πανέτα), Μύρτινας, Κλέιντι (29΄ Κλέιντι)