Πρωτιές για Καραγιάννη και Ντούλα στην Ημερίδα του ΣΕΦ

Πρωτιές για Καραγιάννη και Ντούλα στην Ημερίδα του ΣΕΦ

Την πρόθεση τους για τη διεκδίκηση μεταλλίου αποκάλυψαν ο Χρήστος Ντούλας και ο Μιχάλης Καραγιάννης με την εμφάνιση τους στο ΣΕΦ το Σάββατο.

Ο Χρήστος Ντούλας αγωνίστηκε στα 60μ με εμπόδια Παμπαίδων Α΄ και νίκησε με επίδοση 9.11 πολύ μπροστά από τον δεύτερο αθλητή και επιβεβαίωσε την φετινή του πρόοδο και τη σταθερότητα του.

Ο Μιχάλης Καραγιάννης λίγο αργότερα πήρε μέρος στα 1.000 μέτρα Παμπαίδων Α΄ και νίκησε τους αντιπάλους του με δυνατό  τελευταίο 400αρι και νέο ατομικό ρεκόρ (2.48.99).

Οι δύο αθλητές του ΑΟ Μυκόνου δηλώνουν υποψήφιοι για μια θέση στο βάθρο στους πανελλήνιους αγώνες της κατηγορίας τους εάν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προπόνηση τους.

Ικανοποιητική και η εμφάνιση του Βλαντιμίρ Ναουμένκο ο οποίος ήρθε 3ος με 11.80 στη σφαιροβολία των Παμπαίδων Α΄, αρκετά μακρυά όμως από το ατομικό του ρεκόρ (12.87) από τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες της Καλλονης.

Ο Λευτέρης Μάτζαρης επανήλθε μετά από τον τραυματισμό του με την 3η θέση στο μήκος (5.39). Ο Λευτέρης έχει ως στόχο το 2017 άλματα πάνω από τα 5.80 που θα τον φέρουν στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος των Παμπαίδων το καλοκαίρι.

Ανεβασμένη η Σοφιλένα Πελτετζή σε σχέση με την εμφάνιση της στην πρώτη ημερίδα του κλειστού, βελτίωσε τη φετινή της επίδοση στον κλειστό με 8.56 (8.62 στην προηγούμενη εμφάνιση της πριν από μια εβδομάδα).

Ο Μάνος Κωνσταντάρας επανήλθε και αυτός μετά από τραυματισμό αλλά προτίμησε αυτή τη φορά τις ρίψεις και έριξε στη σφαίρα παίδων 9.19 το οποίο φυσικά αποτελεί νέο ατομικό του ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου στο αγώνισμα της κατηγορίας.

Καλή εμφάνιση και για την Ευγενία Χανιώτη στα 300 μέτρα καθώς με 50.43 σημείωσε ατομικό ρεκόρ. Σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε η εμφάνιση της Έμμης Ιωακειμίδου στα 60 μέτρα με εμπόδια καθώς σημείωσε 9.59 πολύ μακρυά από τις καλές εμφανίσεις της στην αρχή της σεζόν  (9.10).

Κατώτεροι του αναμενόμενου οι δυο δρομείς μας στα 800 μέτρα ο Νίκος Λυκούρης σημείωσε 2.25.41 και στα 1000 μέτρα η Κατερίνα Χανιώτη 3.38.63 οι οποίοι δεν έχουν εξοικειωθεί με πολυπληθείς διοργανώσεις.

Sportcyclades.gr