Πρώτη στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας η Ελευθερία Πετρουλάκη, καλές εμφανίσεις για τους αθλητές του ΑΟΜυκόνου

Πρώτη στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας η Ελευθερία Πετρουλάκη, καλές εμφανίσεις για τους αθλητές του ΑΟΜυκόνου
Δικαιώθηκαν η Ελευθερία Πετρουλάκη και ο προπονητής της Τάκης Γερακός με τη νίκη της αθλήτριας στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας καθώς η αθλήτρια του ΑΟΜυκόνου επικράτησε άνετα με 1 ώρα 20 λεπτά.
Έτσι διασκέδασε την ατυχία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου όταν τερμάτισε μόλις στην 6η θέση, ενώ όλοι μας την περιμέναμε άνετα πρώτη και απέδειξε ότι οι κακές στιγμές ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Ο αγώνας αυτός ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον ημιμαραθώνιο του Εδιμβούργου όπου κυνηγά το όριο για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες του 2018.
Η εξαιρετική κατάσταση που διανύει η 27χρονη αθλήτρια μας αναμένεται να αποτυπωθεί και σε άλλους αγώνες της θερινής αγωνιστικής περιόδου όπως στα 10.000 μέτρα  και στα 5.000 μέτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα.
To 2017 η Ελευθερία έκλεισε τη χρονιά με την 3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στα 10.000 μέτρα ενώ βρέθηκε στην 4η θέση στα 1.500 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η Ελευθερία, κόσμημα για το σύλλογο τόσο για τις επιδόσεις της όσο και για τον χαρακτήρα της έχει ως μεγάλο στόχο τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στο  Τόκυο.
Στην ίδια κούρσα αγωνίστηκε και η Χρυσάνθη Δαγρέ, επίσης αθλήτρια του ΑΟΜυκόνου η οποία σημείωσε την εξαιρετική επίδοση 1 ώρα 41.33. Η επίδοση αυτή δίνει το όριο στην 36χρονη αθλήτρια μας να αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου τον επόμενο Νοέμβριο.
Άνετη νίκη για τον Δήμο Μαγγίνα ο οποίος αγωνίστηκε στα 5.000 μέτρα και κέρδισε με 15.38 σε έναν αγώνα που για τον ίδιο είχε περισσότερο τον χαρακτήρα τεστ ενόψει του ημιμαραθωνίου που θα αγωνιστεί σε περίπου ένα μήνα με στόχο το οριο για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες.
Στα 3000 μέτρα ο Ματθαίος Ματζιάρ κατέκτησε την 3η θέση με 9.22 και πιστοποίησε την ανοδική του πορεία. Στόχος του περιμένει μια επίδοση κάτω από 9.15  στα 3.000 στηπλ