Mε νίκη καρδιάς και ψυχής η Κ17 στην κορυφή!

Mε νίκη καρδιάς και ψυχής η Κ17 στην κορυφή!

Τα εύκολα δύσκολα έκανε σήμερα η Κ17 του Α.Ο. Μυκόνου απέναντι στην Κ17 του Αίαντα Σύρου. Αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 46′ και φάνηκε να καθαρίζει την υπόθεση νίκης βάση της υπεροχής που είχε καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή λίγο έλειψε να την τιμωρήσει ο άγγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Οι παίκτες του κ. Πούλου ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς πιέζοντας την ομάδα του Αίαντα Σύρου, και η πρώτη ευκαιρία στο ματς έγινε στο 20’ με τον Δακτυλίδη να εκτελεί φάουλ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Αίαντας Σύρου θα απειλήσει με τον Κονδύλα να σουτάρει όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι Μυκονιάτες θα φτάσουν πολύ κοντά να ανοίξουν το σκορ με τον Ντένις να βρίσκεται ολομόναχος σε τετ α τετ στο 29΄ με τον Κρίσπη όμως ο τελευταίος απέκρουσε σε κόρνερ. Ξανά ο Ντένις στο 34’ θα βρεθεί απέναντι στον τερματοφύλακα των Συριανών όμως και πάλι θα του πει όχι στέλνοντας τη μπάλα και πάλι κόρνερ.

Τελικά ο Α.Ο. Μυκόνου θα καταφέρει να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ στο 39’ με τον Μπομπάι να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και με ένα πολύ όμορφο πλασέ να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46′ ο Μπομπάι θα σκοράρει ξανά με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κάνοντας δύο τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 56’ ήταν η σειρά του Ντούρο να χάσει ένα γκολ από αυτά που δεν χάνονται καθώς βρέθηκε απέναντι στον Κρίσπη, προσπάθησε να τον κρεμάσει πλασάροντας τη μπάλα από πάνω του αλλά αυτή κατέληξε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του συριανού.

Στα επόμενα λεπτά μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει πως αν χάνεις πολλές ευκαιρίες για γκολ το πληρώνεις. Στο 60’ ο Μήτσκα  με δυνατή εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγαλή περιοχή θα μειώσει σε 2-1 βάζοντας την ομάδα του ξανά στο ματς ουσιαστικά από το πουθενά.

Στο 67’ και πάλι έπειτα από μία ακόμα εκτέλεση φάουλ, αυτή τη φορά με γέμισμα οι συριανοί θα ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον Ρούσσο να υποδέχεται τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και να σκοράρει με πλασέ στην αριστερή γωνία του Ψύλλια.

Στο 75′ όμως οι παίκτες του κ. Πούλου θα βρουν τα ψυχικά αποθέματα και θα πάρουν τελικά αυτό που άξιζαν τόσο πολύ από το ματς που δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη και το κατάφεραν με τον μοιραίο ως εκείνη τη στιγμή Ντένις Χιλάι ο οποίος θα λέγαμε πήρε το αίμα του πίσω για τα 2 χαμένα τετ ατ τετ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πλάκα θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια των συριανών στη προσπάθεια τους να διώξουν και μετά από κόντρες η μπάλα θα στρωθεί στα πόδια του και με πλασέ θα κάνει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων το 3-2, χαρίζοντας την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Ο Α.Ο. Μυκόνου πλέον βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς τρεις περισσότερους από τους Π.Α.Σ. Τήνου και Α.Ο. Πάγου τους οποίους θα αντιμετωπίσει στα επόμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια – τελικούς με σκοπό φυσικά να υπερασπιστεί τη πρώτη θέση που θα του δώσει την πρόκριση για το μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλορογιάννης και βοηθός η κ. Κουκά.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Παλάσης (56΄Ξυδάκη), Πλάκα (85’ Τσάνη), Μελέτης (45’ Βερώνης Κ.), Ράγια, Πατσάνι (70’ Σουμπασί), Ντούρο (76’ Κανιούρας), Βερώνης Μ., Ντένιζ , Δακτυλίδης, Μπομπάι (85’ Δάρας)