Το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων της Α.Ε. Μυκόνου για το προσεχές Σ/Κ

Το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων της Α.Ε. Μυκόνου για το προσεχές Σ/Κ

Φουλ δράση περιλαμβάνει η Κυριακή για τα αγωνιστικά τμήματα της Α.Ε. Μυκόνου. Η αντρική ομάδα που συμμετέχει στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής υποδέχεται στις 15.00 στον Κόρφο τον Πανγυθεατικό. Ένα ματς κρίσιμο με δεδομένο ότι η ομάδα μας δεν έχει πάρει ακόμα τρίποντο στις δυο πρώτες αγωνιστικές και θέλει όσο τίποτα τη νίκη προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά. Ο Βαγγέλης Βλάχος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κάτι που ανεβάζει και τον δείκτη αισιοδοξίας στην ομάδα. Διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κορωνιάς με επόπτες τη Δήμητρα Τσαγανού και τον Δημήτρη Αλεξόπουλο!

Η Β’ ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου την Κυριακή θα ταξιδέψει στην Άνδρο όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ανδριακό στις 15.30. Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Χουλιάρας, Γεωργάρας και Ψαριανός. Στο γήπεδο της Άνω Μεράς θα αγωνιστούν την Κυριακή και τα δύο τμήματα της Κ12. Το πρώτο ματς θα ξεκινήσει στις 14.00 με αντίπαλο την Ελλάς Σύρου 1, ενώ το δεύτερο στις 15.30 και θα αντιμετωπίσει την Ελλάς Σύρου 2. Διαιτητής και στα δυο παιχνίδια θα είναι ο κ. Δρόσος. Χθες επίσης νικηφόρα πέρασε η Κ14 από την Τήνο αφού επιβλήθηκε με 5-0 του τοπικού ΠΑΣ.

Τέλος ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Α.Ο. Μυκόνου με τον Αίολο Αγυιάς Πάτρας. Ο αγώνας θ’ αρχίσει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό της Άνω Μεράς με τον Γιάννη Τζήμα να μην έχει στη διάθεσή του τον σέντερ της ομάδας Γιώργο Διαμαντάκο ο οποίος έχει κάνει επέμβαση στο πόδι και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα!