Χάθηκε ο τίτλος

Χάθηκε ο τίτλος

Δεν τα κατάφερε χθες ο Α.Ο. Μυκόνου να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος καθώς ηττήθηκε με 0-2 από τον Πανθηραικό. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερος χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά για μία ακόμη φορά απέναντι στον ίδιο αντίπαλο δεν τις μετουσίωσε σε γκολ και αντίθετα βρέθηκε πίσω στο σκορ, στη μοναδική φάση που έκαναν οι Σαντορινιοί στο 44′ με σκόρερ τον Βέρμπη.

Αυτό έριξε πολύ τη ψυχολογία των παιχτών μας και αντίθετα έδωσε φτερά στους αντιπάλους που ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και στο 64′ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Στρατηγάκη κλειδώνοντας την υπόθεση νίκη.

Με αυτή την ήττα ο Α.Ο. Μυκόνου έμεινε 8 βαθμούς πίσω από τον Πανθηραικό και με δύο ματς να απομένουν για τη λήξη των μπαράζ πρωταθλητή έχασε οριστικά κάθε πιθανότητα για τίτλο.

Αξίζουν ωστόσο συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παιχτών μας και του προπονητή μας κ. Παχατουρίδη, που για ακόμη μια χρονιά είχαν την ομάδα μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο και έχασαν το τίτλο στις λεπτομέρειες.

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια Χ., Ράγια Ρ., Αργυρίου, Καρατσάς, Μπαλλής, Τόμπρος (60΄Αργυρόπουλος), Αμπαδίνης(80’ Βερώνης), Μπάμπακαρ, Πετράι (50΄Χιλάι), Μουρουζίδης.