Όλα τα παιχνίδια των ομάδων της Α.Ε. Μυκόνου το Σαββ/κο

Όλα τα παιχνίδια των ομάδων της Α.Ε. Μυκόνου το Σαββ/κο

Σε φουλ αγωνιστική δραστηριότητα θα βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο τα τμήματα της Α.Ε. Μυκόνου. Το κυρίως μενού είναι αύριο Σάββατο όταν και θα πραγματοποιηθούν τέσσερα παιχνίδια εντός του νησιού.

Η αρχή θα γίνει το πρωΐ (11.00 π.μ.) στον Κόρφο με την αναμέτρηση της ΑΕΜ με το Διαβολίτσι για την 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα των Βλάχου – Παχατουρίδη θα επιδιώξει να πάρει άλλο ένα τρίποντο και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μοναδικός απών θα είναι ο Νίκος Τράκας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιωάννης Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Γιώργο Μπακογιάννη και Λορίν Μπεκιάρι. Όλοι τους ανήκουν στον Σύνδεσμο Αθηνών.

Στη συνέχεια και στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστούν δύο τμήματα Ακαδημιών του συλλόγου. Στις 13.30 η Κ14 εναντίον της αντίστοιχης ομάδας του Νέου Α.Ο. Σύρου και στις 15.00 η Κ16 πάλι με τον Νέο Α.Ο. Σύρου. Ειδικά για την Κ16 είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι καθώς θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρωτιά στον όμιλο.

Στις 17.00 η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου υποδέχεται στο κλειστό της Άνω Μεράς το ιστορικό Παγκράτι. Οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα θα προσπαθήσουν να πάρουν άλλη μια νίκη έχοντας πλέον στο πίσω μέρος του μυαλού τους τα πλέι οφ καθώς και ενώ απομένουν τρία παιχνίδια ως το τέλος της κανονικής περιόδου η δεύτερη θέση στον όμιλο είναι σίγουρη.

Τέλος την Κυριακή (13.00) η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδο του Ρουφ. Θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση απέναντι στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο.