1η Θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου για τον ΑΟΜυκόνου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι δρομείς του ΑΟΜυκόνου κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.
Παρά την απουσία του κατά τεκμήριο καλύτερου δρομέα του Χρήστου Καλλία ο οποίος τραυματίστηκε τρεις ημέρες πριν τον αγώνα οι υπόλοιποι δρομείς του συλλόγου έκαναν το καθήκον τους και πήραν το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καιρικές συνθήκες και ένα βαρύ από τη βροχή στίβο στην πίστα της Πηγής Τρικάλων.
Ο Δήμος Μαγγίνας (4ος με 31.22), ο Γιώργος Μίνος (10ος με 32.22), ο Ματθαίος Ματζιάρ (21ος με  33.43) και ο Θανάσης Παγουνάδης (32ος  34.13)  συνέβαλαν ο καθένας στο βαθμό που του αντιστοιχεί στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Στον αγώνα πήρε μέρος και ένας ακόμα εκπρόσωπος του ΑΟΜυκόνου ο Ηλίας Στροφυλάς (39.26), ενώ δεν αγωνίστηκε ο νέος μας δρομέας Kurti Blendi καθώς δεν είχε εκδοθεί από τον ΣΕΓΑΣ το δελτίο του.
Οι δρομείς του ΑΟΜυκόνου έχουν το δικαίωμα μετά την νίκη τους αυτή να αγωνιστούν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων την επόμενη χρονιά, όπως ακριβώς είχαν κάνει πριν από περίπου 20 μέρες όταν αγωνίστηκαν στην Πορτογαλία.
Στις γυναίκες πήρε μέρος η Ελευθερία Πετρουλάκη η οποία αν και σε εξαιρετική κατάσταση δεν κατάφερε να κερδίσει και περιορίστηκε στην 6η θέση με 29.21. Στον ίδιο αγώνα η Χρυσάνθη Δαγρέ τερμάτισε 40η με τον ικανοποιητικό χρόνο  36.51