Έφυγε με το “διπλό” από τη Μήλο

Έφυγε με το “διπλό” από τη Μήλο

Με το τρίποντο στις αποσκευές του επέστρεψε στην Μύκονο ο ΑΟ Μυκόνου, που πέρασε νικηφόρα με 0-3 μέσα από την έδρα του «λαβωμένου» μα πάντα ανταγωνιστικού Παμμηλιακού.

Η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη έπαιξε μεστό ποδόσφαιρο και κατάφερε να παραμείνει αήττητη, πηγαίνοντας στο ντέρμπι πρωτοπόρων της επόμενης αγωνιστικής με τον ΑΟ Σύρου, έχοντας σύμμαχο την ψυχολογία.

Από την άλλη πλευρά ο Παμμηλιακό παρουσιάστηκε με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση του καθώς ο Παύλος Δαούτης δεν είχε στην διάθεση του σχεδόν τη μισή ομάδα.

Ο Μωησίδης στο 32΄με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή σημείωσε το 0-1. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 78΄ο Αργυρίου με πέναλτι έκανε το 0-2, για να έρθει ένα σουτ του Αμπαδίνη έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 83΄και να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Π.Δαούτης): Ζούλιας, Σοσόλι, Ταγκίρης, Στεφανή, Ατανάσοφ, Θεοδωρακάκης, Μπεκογιάνι (56΄Μπαλλής), Κυρίτσης, Καρβουνιάρης (46΄Καμακάρης), Σάντα, Νίνος (46΄Μαυράκης)

ΑΟ Μυκόνου (Θ.Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια, Μπαμπακάρ, Καράτσας, Αργυρίου, Αργυρόπουλος, Μύρτινας (86΄Μπαλλής), Αμπαδίνης, Μωησύδης, Χιλάι (81΄Ράγια), Κλέιντι (81′ Πανέτας).

Last but orlando dean writer not the least, you can also try online term paper authors.