Η νέα φουρνιά δυναμώνει το τμήμα δρομέων του ΑΟΜυκόνου

Η νέα φουρνιά δυναμώνει το τμήμα δρομέων του ΑΟΜυκόνου

Η παράδοση του στίβου του ΑΟΜυκόνου να διακρίνεται στους αγώνες δρόμου καλά κρατεί, καθώς οι δρομείς του Ελευθερία Πετρουλάκη, Μαρία Παρδαλού, Γιώργος Μίνος, Μάρκος Γκούρλιας, Δήμος Μαγγίνας, Ματθαίος Ματζιάρ και Χρήστος Καλλίας διακρίνονται σε όλους τους αγώνες που παίρνουν μέρος ενώ αρκετοί από αυτούς εκπροσωπούν και την χώρα μας διεθνώς.
Κοντά σε αυτούς συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου πανελληνίου επιπέδου και οι εξελίξιμοι Νικόλας Θεολογίτης και Αντώνης Βασιλάκης.
Εδώ και λίγο καιρό έχει επανασυσταθεί και το τμήμα δρομέων των μικρότερων παιδιών που τρέχουν καθημερινά στο στάδιο της Μυκόνου και αποτελούν τη διάδοχη κατάσταση.

Η Μαριλένα Μάρτη, η Κατερίνα Γκόγκου, η Αρετή Βιγλιάρη, η Ειρήνη Θεοδοσίου, ο Αλέξανδρος Καψής και ο Μάικ Φίννις αποτελούν τη «μαγιά» των δρομέων που βάζουν ως στόχο τη βελτίωση τους, τη συμμετοχή και τη διάκριση σε αγώνες της κατηγορίας τους σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή τους Βαγγέλη Τσιφούτη
Πρώτος στόχος αποτελεί για τους νέους μας δρομείς η συμμετοχή τους στους περιφερειακούς αναπτυξιακούς αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο κατά πάσα πιθανότητα στην Τήνο.
Η ομάδα αυτή αναμένεται να ενισχυθεί την προσεχή περίοδο και από άλλα παιδιά ηλικίας από 12 και πάνω που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην αντοχή.