Με 32 αθλητές και αθλήτριες ο ΑΟΜυκόνου στους 30ους Αιγαιοπελαγίτικους

Με 32 αθλητές και αθλήτριες ο ΑΟΜυκόνου στους 30ους Αιγαιοπελαγίτικους

Με την μεγαλύτερη αποστολή εκτός έδρας θα ταξιδεύσει ο στίβος του ΑΟΜυκόνου στην Κω για τους 30ους Αιγαιοπελαγίτικους που θα διεξαχθούν στις 20-21 Οκτωβρίου στο νησί του Ιπποκράτη.

Η ομάδα αποτελείται από τους γνωστούς και έμπειρους αθλητές της όπως, τον Χρήστο Καλλία, την Εμμανουέλα Ιωακειμίδου και την Καλλιόπη Συκινιώτη αλλά και πλήθος νέων παιδιών ηλικίας από 16 μέχρι 12 ετών.

Η ομάδα μας εμφανίζεται ισχυρή στο άλμα σε μήκος με τους Χρήστο Ντούλα, Λευτέρη Νικολάε,Λευτέρη Μάτζαρη και Παρασκευού Σαντοριναίου στη σφαίρα Παίδων με τους Ναουμένκο Βλαντιμίρ και τον Χρήστο Μπότσι.

Η νέα γενιά δρομέων μας κάνει ένα νέο ξεκίνημα με πρωτοπόρους την Κατερίνα Χανιώτη, την Πολυτίμη Μπλέτσα, την Νικολέτα Κουσαθανά και τον βενιαμίν της ομάδας Βασίλη Μπλέτσα.

Επίσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι εμφανίσεις της Σοφίας Ασημομύτη, της Ιωάννας Σκάρτσο και της Νικόλ Κουκά καθώς δοκιμάζουν τα νέα τους αγωνίσματα.

Την ομάδα συμπληρώνουν οι σπρίντερ Ελένη Μιχαλοπούλου, Καλλιόπη Ελαμπάν, Βάγια Κυριαζίδου, Γιάννης Καράμπεης και Έρη Χασάι και οι ρίπτριες Βλασσοπούλου Φλώρα και Βίδι Γαβριέλα.

Οι μικρότεροι της ομάδας, Αλεξάνδρα Κουκά, Αλέξανδρος Καψής και Χρήστος Γαρόπουλος θα έχουν την πρώτη τους μεγάλη εμπειρία.

Οι Δήμητρα Ηλιάδου και η Αγγελική Σούλα θα πάρουν μέρος σε αγωνίσματα που δεν τις αντιπροσωπεύουν ενώ θα επανεμφανιστεί ο Πλάτωνας Σβαρνιάς μετά από απουσία τριών χρόνων.

Την ομάδα θα συνοδεύσει ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς ο οποίος εκφράζει έμπρακτα την υποστήριξη του στο στίβο μας.