Με 5 αθλητές-τριες στο Πανελλήνιο Παίδων ο ΑΟΜυκόνου

Με  5 αθλητές-τριες  στο Πανελλήνιο Παίδων ο ΑΟΜυκόνου
Με στόχο τη συμμετοχή στους τελικούς των αγωνισμάτων ο στίβος του ΑΟΜυκόνου μετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων που διεξάγεται αυτό το διήμερο στην Κατερίνη.
Αναλυτικά, η ομάδα αποτελείται από τους εξής:
Βλαντιμίρ Ναουμένκο ο οποίος θα αγωνιστεί στη σφαίρα και στο δίσκο. Η θεαματική του εξέλιξη φέτος του επιτρέπει να ονειρεύεται θέση στον τελικό και των δύο αγωνισμάτων, ειδικά δε στη σφαιροβολία να φλερτάρει τουλάχιστον με μια θέση στην οκτάδα.
Χρήστος Ντούλας, ο μηλιός αθλητής του ΑΟΜυκόνου παίρνει μέρος επίσης σε δύο αγωνίμστα, στο τριπλούν και στο μήκος. Πρώτος του στόχος είναι η συμμετοχή στους τελικούς των δύο αγωνισμάτων, ενώ το φετινό ρεκόρ του στο τριπλούν του επιτρέπει να στοχεύει σε θέση στην εξάδα του αγωνίσματος
Μάνος Κωνσταντάρας και Μιχάλης Καραγιάννης οι οποίοι θα αγωνιστούν στα 400 μέτρα με στόχο τη συμμετοχή τους στους τελικούς του αγωνίσματος Και οι δύο φιλοδοξούν να σημειώσουν επιδόσεις κάτω από τα 53 δευτερόλεπτα.
Σοφιλένα Πελτετζή η  μόνη εκπρόσωπος των κοριτσιών από τον σύλλογο. Σε μια περίεργη χρονιά για την ίδια η συμμετοχή και μόνο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της αποτελεί επιτυχία. Ήδη βάζει τις βάσεις για την επόμενη χρονιά καθώς πιθανολογείται η αλλαγή αγωνίσματος.
Η διοίκηση του ΑΟΜυκόνου εύχεται στους αθλητές του συλλόγου καλή επιτυχία