Νίκη στην Άνδρο με σκορ 0-5

Νίκη στην Άνδρο με σκορ 0-5

Αν και ταλαιπωρήθηκε η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου γύρισε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Άνδρο καθώς επικράτησε με σκορ 0-5 του Ανδρικού Ο.Φ.

Η ομάδα μας έδειξε τις διαθέσεις της από το πρώτο λεπτό, καθώς μόλις στο 3΄ με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Τσιάμαλος στον Περιαλή, ο Αλεξανδρόπουλος έκανε το 0-1. Στο 23′ ο “Πέρι-γκολ” βρήκε δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-2 φτάνοντας τα 10 τέρματα οδηγώντας την κούρσα των σκορερ στον 1ο όμιλο.

Η ομάδα μας σκόραρε ξανά στο 75′ με τον Καλογερά να σκοράρει αυτή τη φορά έκαναν το 0-3 ενώ 5′ αργότερα ο Περιάλης ξανά-σκόραρε με πλασέ από κοντά. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε με σουτ ο Ηλίας.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. (Φίλιππος Ανύσης): Τσιάμαλος, Χαλάς, Βόλικας (70′ Μαμαή), Ψαριανός, Κριτής, Ζαννάκης (Γρυμάλης), Γλυνός, Τηνιακός, Ψωμάς (46′ Χασάπης), Σκόρδος, Ζαννάκης (84′ Καλογρίδη)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Παπουτσής, Γλυνός Μ. Μπάμπης

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ηλίας, Παπαδόπουλος, Ντουσάι (46′ Καλογεράς), Τσάνη, Βλαχόπουλος (78′ Δάρας), Μπαλλής (64′ Καρατζάς), Αλεξανδρόπουλος (80′ Μπαϊρακτάρης), Πείδης, Περιάλης, Ξαγοράρης

Την αποστολη συμπλήρωσαν οι: Ψυλλιάς, Κρίτσας,