Ο Ναουμένκο στο Ηράκλειο

Ο Ναουμένκο στο Ηράκλειο

Ο 6ος πανελληνιονίκης του 2018 στη σφαίρα Παίδων, ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο αγωνίζεται το Σάββατο στον αγώνα Ηράκλεια στην Κρήτη.

Ο αθλητής του ΑΟΜυκόνου έχει ως στόχο ένα μετάλλιο που θα επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά την απίστευτη -αθλητική του πρόοδο, αποτέλεσμα της μελετημένης δουλειάς του Γιώργου Αντωνίου ο οποίος ήρθε πριν από δύο χρόνια στο νησί και αναβάθμισε το τμήμα ρίψεων του συλλόγου

Ο Βλαντιμίρ θα αγωνιστεί και στο δίσκο για να αποδείξει ότι οι μέχρι τώρα επιδόσεις του στα 40 και στα 41 μέτρα ειναι πλασματικές και ότι ο ίδιος μπορεί να ρίξει πολύ πάνω από τα 45 μέτρα.

Μαζί με τον Βλαντιμίρ στους αγώνες της Κρήτης θα πάρει μέρος – για πρώτη φορά σε αγώνες εκτός Κυκλάδων – και το νέο μεγάλο ταλέντο των ρίψεων ο Χρήστος Μπούτσι.  Ο Χρήστος θα αγωνιστεί στη σφαίρα και στο δίσκο και ακολουθεί κατά πόδας τον συναθλητή του και υπαίτιο για την έλευση του στο στίβο, τον Βλαντιμίρ. Ο Χρήστος θα είναι ευχαριστημένος για το 2018 αν ρίξει πάνω από 12.50 στη σφαίρα και πάνω από τα 32μ στο δίσκο, ενώ οι στόχοι θα είναι κατά πολύ υψηλότεροι το 2019.