Ο στίβος της Μυκόνου στη γραμμή εκκίνησης

Ο στίβος της Μυκόνου στη γραμμή εκκίνησης

Μετά από προπονητική και αγωνιστική αδράνεια μηνών ο στίβος της Μυκόνου “πατάει” ταρτάν και ξεκινά τους αγώνες του.

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη στις 25/6 στις 9 το πρωί με την κατηγορία Κ16 δηλαδή τους αθλητές και τις αθλήτριες ηλικίας από 15 ετών και κάτω. Πρόκειται για το διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας τους που φέτος θα γίνει σε δύο διαφορετικούς ομίλους. Η Μύκονος θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους αθλητές και τις αθλήτριες της Άνδρου, της Τήνου και της Σύρου.

Οι προπονητές, ο Βαγγέλης Τσιφούτης και η Φραγκίσκα Αρμάου παρά τις δυσκολίες και την αβεβαιότητα της τρέχουσας χρονιάς έχουν φέρει τους αθλητές και τις αθλήτριες τους κοντά στα επιθυμητά όρια.

Μένει να αποδειχτεί στην πράξη η αγωνιστική άνοδος αθλητριών όπως η 7η στο περσυνό πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιόπη Ελαμπάν, η πολυσύνθετη αθλήτρια Σοφία Ασημομύτη, η πρώτη πέρυσι στο διασυλλογικό σπρίντερ Βάγια Κυριαζίδου και η άλτρια Ιωάννα Μελαδίνη που θα δοκιμάσει ένα νέο για την κατηγορία αγώνισμα, το άλμα τετραπλούν. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εμφανίσεις της Κατερίνας Γκόγκου στα 150μ και της Αλεξανδρας Κουκά στον ακοντισμό. Αγωνιστική ευκαιρία με στόχο ένα ατομικό ρεκόρ θα έχουν και οι μικροί ρίπτες Μπεκιράι Ιούλιος και Βίδι Γκερτιάνα. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος και οι μικροί σπρίντερ Τσιφούτης Γιάννης, σε ένα μικρό διάλειμμα από τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις, ο Ιάσωνας Μπεκιράι και ο Ανδρέας Γκέλος