Διήμερο νικών για τις ομάδες της Μυκόνου!

Διήμερο νικών για τις ομάδες της Μυκόνου!

Ένα ονειρικό διήμερο πραγματοποίησαν οι ομάδες της Μυκόνου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Ένα διήμερο που είχε μόνο νίκες, κάτι που αποτελεί την καλύτερη απόδειξη τόσο για τη δουλειά που γίνεται, όσο και για την ποιότητα που υπάρχει σε έμψυχο δυναμικό!

Για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής η ΑΕΜ πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της. Αυτή τη φορά επί της ΑΠΣ Πάτραι με 1-0 με γκολ του Πινέιρο, ο οποίος με υπέροχη εκτέλεση φάουλ βρήκε τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία και έδωσε πάλι τη λύση στο σκοράρισμα, όπως ακριβώς είχε κάνει και κόντρα στο Διαβολίτσι πριν από μια εβδομάδα. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε η ΑΕΜ ανέβηκε στους 13 και είναι μαζί με τον Πανιώνιο στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Αιολικό που έχει 15. Επόμενο παιχνίδι και τελευταίο για το 2022 την Τρίτη στις 15.00 εκτός έδρας με αντίπαλο τον Α.Ο. Πυλίου Κω.

Οι γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου πέρασαν νικηφόρα από τη Μυτιλήνη κόντρα στην Σαπφώ. Επικράτησαν με 2-1 με γκολ των Κανέλλου και Αρμάου! Μια νίκη που όλα τα κορίτσια την αφιέρωσαν στην Ολίνα Μπαξεβάνου που τραυματίστηκε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και αποχώρησε. Το ατυχές αυτό συμβάν στεναχώρησε φυσικά ιδιαίτερα όλους στην αποστολή της ΑΕΜ, με το μυαλό όλων να είναι στην αθλήτρια του Συλλόγου.

Τέλος επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε και η ομάδα μπάσκετ που νίκησε 94-79 τον Ζωγράφου. Οι τριπλέτα Σταμάτης, Καράμπουλας, Μάρτζος έβγαζαν… φωτιές στην επίθεση με τον Α.Ο. Μυκόνου να ευστοχεί σε 15(!) τρίποντα και να διαλύει κάθε αμυντική προσπάθεια των αντιπάλων του. Με τη νίκη αυτή έφτασε τις 8 σε 9 παιχνίδια, ενώ την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 17.00 δίνει το τελευταίο παιχνίδι του για το 2022 με την Ένωση Ιλιου εκτός έδρας!