Εντυπωσιακή νίκη με 7-2 για τις γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου

Εντυπωσιακή νίκη με 7-2 για τις γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2023 για τη γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου που μετά από άκρως πειστική εμφάνιση συνέτριψε με 7-2 τους Τράχωνες Αλίμου στο γήπεδο της Άνω Μεράς!

Οι παίκτριες του Δημήτρη Μανταφούνη μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά και από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 6o λεπτό με την Σκαμπαρδώνη, και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 24ο λεπτό με την Αρμάου. Το 3-0 έγινε από την Τσιούκρα, ενώ η Κανέλλου πέτυχε άλλα δυο γκολ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου που τελείωσε με 5-0 υπέρ της ΑΕΜ.

Το 2ο ημίχρονο είχε τον ίδιο ρυθμό και στο 55′ η Τούνα θα γράψει το όνομα της στο πίνακα των σκόρερ, ενώ στο 61 η Κανέλλου έκανε χατ τρικ με το σκορ να γίνεται 7-0. Η ομάδα από τον Άλιμο κατάφερε να μειώσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κουκουβου στο 78′ για να διαμορφωθεί το τελικό 7-2 με ένα αυτογκόλ στο 93′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλογεράς με βοηθούς τους κ.κ. Ρούσσο και Μαραγκό

Α.Ε. Μυκόνου (Μανταφούνης): Κοντιζά Ι., Γκέλου, Γιαννοπούλου, Σκαμπαρδώνη, Πατεράκη, Τσιούκρα, Γιαννούλα, Κανέλλου, Αρμάου, Πρέκκα, Τούνα

Αγωνίστηκαν και οι: Αντύπα, Κοντιζά, Τζωρτζάκη, Χαρδαλούπα, Καπέλλα

ΑΟ Τράχωνες Αλίμου (Προκοπή): Δουβίτσα, Ρούσσου, Παπαϊορδάνου, Ευθυμιοπούλου, Ρεπάνη, Χώρου, Παντελακάκη, Μιχαλοπούλου, Κουκουβού, Πρελορέτζου, Κίσσα

Αγωνίστηκαν και οι: Ψητού, Μάνιου, Σκανδάμη