Συνέχισε με νίκη (5-2 τον Ανδριακό) η Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου

Συνέχισε με νίκη (5-2 τον Ανδριακό) η Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου

Άλλο ένα δείγμα του ταλέντου της αλλά και της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες έδειξε η Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου που επιβλήθηκε με 5-2 του Ανδριακού στο γήπεδο του Κόρφου.

Οι παίκτες του Γιάννη Καρατζά έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους. Με σωστή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και πίεση στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού χώρου κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο να επιβάλουν το παιχνίδι τους και να πετύχουν τέσσερα γκολ στο διάστημα αυτό. Το 1-0 έγινε στο 15′ με τον Ρουστέμι μετά από εξαιρετική πάσα του Δακτυλίδη. Ο παίκτης που έκανε τη ασίστ χρίστηκε σκόρερ δέκα λεπτά αργότερα όταν με πλασέ στην κλειστή γωνία του Ζβουρένου έκανε το 2-0. Στο 31′ ο Ρουστέμι και πάλι έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Κοτσέλη, ο οποίος στο 36′ με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΜ μπήκε και πάλι δυνατά και κατάφερε να κάνει το 5-0 στο 50′ με κεφαλιά του Μιχάσι. Ο Γιάννης Καρατζάς με το σκορ να έχει φτάσει αρκετά υψηλά έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες που είχε στον πάγκο να αγωνιστούν. Ο Ανδριακός από την άλλη πλευρά συνέχισε να αγωνίζεται φιλότιμα και κατάφερε να πετύχει δυο γκολ ως τη λήξη της αναμέτρησης. Αρχικά μείωσε στο 64′ με τον Σκανδάλη για να κάνει το 5-2 ακριβώς στο 80′ με όμορφο πλασέ του Περίκου.

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Καρατζάς): Μπεσίρι (60′ Κίτσος), Χαλίλι (53′ Χασκάι), Ντρέου , Μιχάσι, Κουτρούτσος (45′ Γιαννόπουλος), Χανιώτης, Ρουστέμι (45′ Χριστούλης), Μπάλα ( 53′ Κουκάς), Δακτυλίδης (45′ Τζώρτζης), Παχατουρίδης (45’Ροδόπουλος), Κοτσέλης

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ: Ζβουρένος, Καπαδάμης, Αράπι (41′ Περίκου), Ρεγκλής, Σταυράτης ( 31′ Μπρεζάνι), Τσέλα, Σκανδάλης, Ρούτσι, Λόζα (72′ Δήμα), Αράπι Ρ., Μωράκης (72′ Βίλα)