Σε τρία μέτωπα οι αθλητές του Α.Ο. Μυκόνου αυτό το Σαββατοκύριακο

Σε τρία μέτωπα οι αθλητές του Α.Ο. Μυκόνου αυτό το Σαββατοκύριακο

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους αθλητές στίβου του Α.Ο. Μυκόνου, αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ξεκινά επίσημα η θερινή αγωνιστική περίοδος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ αγωνίζεται στο διεθνές μήτινγκ του Λουγκάνο της Ελβετίας στα 20 χλμ βάδην. Ο Αλέξανδρος για το 2019 έχει ως στόχο τη διάκριση του στο Eυρωπαϊκό Κύπελλο βάδην στις 19 Μαίου, στο Alytus της Λιθουανίας και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στα τέλη Σεπτεμβρίου στη Ντόχα.

Ο Δήμος Μαγγίνας και ο Γιώργος Μίνο αγωνίζονται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Αθήνα. Και οι δύο δρομείς είναι ανάμεσα στα φαβορί για την πρωτιά καθώς στόχος τους είναι μια επίδοση κάτω από τη μία ώρα και επτά λεπτά.

Στο στάδιο του Κόρφου αγωνίζονται οι νέοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, σε έναν αγώνα που έχει περισσότερο τον χαρακτήρα τεστ για να διαπιστώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση και να διορθώσουν τυχόν τεχνικά τους λάθη. Στον αγώνα αναμένεται να πάρουν μέρος μεταξύ άλλων ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο, ο οποίος βραβεύτηκε πρόσφατα από το σύλλογο ως ο καλύτερος νέος αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου, ο έτερος ρίπτης Χρήστος Μπούτσι, οι άλτες Λευτέρης Νικολάε και Λευτέρης Μάτζαρης, οι σπρίντερ Κυριαζίδου Βάγια και Ελαμπάν Καλλιόπη και 300αρα Ιωάννα Σκάρτσο και οι αθλήτριες της ημιαντοχής Μάρτη Μαριλένα, Χανιώτη Κατερίνα και Κουσαθανά Νικολέτα και οι ανερχόμενες αθλήτριες των συνθέτων Παρασκευού Σαντοριναίου και Σοφία Ασημομύτη.