Δήλεια 2022: Χρυσό μετάλλιο και στη Μύκονο για τη γιορτή του στίβου

Δήλεια 2022: Χρυσό μετάλλιο και στη Μύκονο για τη γιορτή του στίβου

Άλλη μια γιορτή του αθλητισμού πήρε χρυσό μετάλλιο στη Μύκονο! Τα Δήλεια 2022 παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία δικαιώνοντας απόλυτα τους διοργανωτές! Αν και από τα νησιά των Κυκλάδων το μοναδικό που πήρε μέρος ήταν της Σύρου με τον σύλλογο “Δρομείς Σύρου” εντούτοις οι συμμετοχές έφτασαν τις 380, ένα ιδιαίτερα μεγάλο νούμερο. Οι αθλητές ηλικίας 11-16 ετών προσπάθησαν, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το χάρηκαν πραγματικά! Από πλευράς Δήμου Μυκόνου το παρών έδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς όσο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς που έκαναν και πολλές από τις απονομές στους νικητές των αγωνισμάτων.

Η «ψυχή» της διοργάνωσης και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Δημήτρης Πάππας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στα «Δήλεια 2022» και έδωσε ραντεβού σε ένα χρόνο με την ευχή να είναι ακόμα καλύτερες οι καιρικές συνθήκες ώστε να γίνει και ρεκόρ συμμετοχών. Επίσης τόνισε ότι ο στίβος στο νησί της Μυκόνου βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδα αναλογικά με τον πληθυσμό του νησιού επισημαίνοντας επίσης την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Α.Ο. Μυκόνου

Η Μύκονος για άλλη μια φορά πήρε άριστα σε μια αθλητική διοργάνωση που σκοπό είχε να προάγει τον αθλητισμό και να δώσει χαρά και ικανοποίηση στη νεολαία του νησιού και όχι μόνο!