Στον Άρη ο Γιάννης Κατσικαλάκης!

Στον Άρη ο Γιάννης Κατσικαλάκης!

Με την ομάδα Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκη θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Γιάννης Κατσικαλάκης. Ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Λεβαδειακού, καθώς και με επιτυχία στο παρελθόν με την ακαδημία του Συλλόγου μας, στα τμήματα Κ16, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων το 2017, και Κ18 με την οποία κατέκτησε τη 2η θέση την ίδια χρονιά.

Αξίζει να αναφέρουμε και τις μεταγραφές  του Βερώνη Μανώλη στη Κ19 και αντίστοιχα οι Ράγια Χρίστος και Ντένης Χιλάι στην ανδρική ομάδα του Αήττητου Σπάτων. Και οι τρεις ξεκίνησαν τη ποδοσφαιρική τους πορεία από την ακαδημία της ομάδας μας.

Αυτές οι κινήσεις δείχνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου από τον κ. Μάκη Πούλο καθώς και από τον προπονητή της πρώτης ομάδας κ. Θεοφύλακτο Παχατουρίδη ο οποίος δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση, οι Προπονητές, οι αθλητές και φυσικά όλοι η οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου συγχαίρει τον Γιάννη Κατσικαλάκη για την μεταγραφή του στον Άρη Θεσσαλονίκης και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική πορεία καθώς και καλή σταδιοδρομία στη ζωή του!”